Online magazines

23 mei 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
zussen IN DE STRIJD TEGEN VOEDSELVERSPILLING
De nevenstroom die Trotec valoriseert, is afkomstig van meer dan 400 voedingsbedrijven uit binnen- en buitenland. Het Veurnse familiebedrijf is uniek in zijn soort en geldt als internationaal schoolvoorbeeld van het circulair ondernemen. En dat al meer dan vijftig jaar!

Wouter Verheecke
Bladmanager
Niet minder dan 250.000 ton (!) bijproducten van de voedingsindustrie: die redt Trotec elk jaar van de afvalberg, door ze te verwerken tot een hoogwaardige grondstof voor dierenvoeder. 'Food becomes feed.' Zo belandt het afgekeurde voedsel alsnog in ons bord en is de cirkel dus rond.
FoodProcess reikt u continu vakkennis en oplossingen aan over de voedingsverwerkende industrie. Word premiumlid en krijg toegang tot deze vakkennis en tal van andere voordelen.
De Fermentation Monitor QWX43 meet continu alle parameters die cruciaal zijn voor het vergistingsproces van bier. Het multisensorsysteem levert nauwkeurig gemeten waardes die overal en op elk tijdstip te raadplegen zijn.
De recente voedselschandalen illustreren de moeilijkheid en complexiteit die komt kijken bij de naleving van de voedselveiligheids- en hygiëneregels. Maar ook opvallend is de verantwoordelijkheid die levensmiddelenfabrikanten dragen.
Bij de igus trapeziumvormige schroefdraad belooft de dryspin-technologie een lange levensduur, verbeterde efficiëntie, lage slijtage en minder bewegingsgeluid. De technologie is nu beschikbaar in acht nieuwe installatiematen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.