Online magazines

25 mei 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
VOEDSELVEILIGHEID NA CORONA
Twee jaar corona heeft ons geleerd dat we op alles voorbereid moeten zijn en het succes van bedrijven hangt deels af van het vermogen om in te spelen op dit soort nieuwe situaties. In de afgelopen maanden zijn er wereldwijd meerdere terugroepingen geweest naar aanleiding van potentiële bacteriële besmettingen. De vraag rijst of dit deels het resultaat is van een langdurige shift van onze focus op coronamanagement en de bijkomende personeelstekorten.

Wouter Verheecke
Bladmanager
In de afgelopen maanden zijn er wereldwijd meerdere terugroepingen geweest naar aanleiding van potentiële bacteriële besmettingen. De vraag rijst of dit deels het resultaat is van een langdurige shift van onze focus op coronamanagement en de bijkomende personeelstekorten.
Poetsdoeken kunnen in contact komen met verschillende stoffen en gevaarlijke materialen. Om ze te kunnen recycleren moeten de doeken na gebruik onder welomschreven veiligheidsvoorwaarden worden verzameld, opgeslagen en vervoerd.
Weeg-prijstoestellen zijn in staat om verpakte levensmiddelen te wegen, een label met het gewicht en de overeenkomstige prijs te drukken en dit op de verpakking aan te brengen. En dit in eenzelfde beweging. De huidige mogelijkheden reiken steeds verder.
Brimotech vertegenwoordigt Vapsint S.r.l., wat de op één na oudste gasdrukverenfabrikant van Europa is. "Dit is zeker geen grote speler in de markt van gasveren, maar is wel een van de meest innovatieve fabrikanten. En dat heeft zo zijn voordelen", stelt sales manager Henk van der Wal.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.