Online magazines

09 juni 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
De link tussen recalls en corona
Twee jaar corona heeft ons geleerd dat we op alles voorbereid moeten zijn en het succes van bedrijven hangt deels af van het vermogen om in te spelen op dit soort nieuwe situaties. In de afgelopen maanden zijn er wereldwijd meerdere terugroepingen geweest naar aanleiding van potentiële bacteriële besmettingen. De vraag rijst of dit deels het resultaat is van een langdurige shift van onze focus op coronamanagement en de bijkomende personeelstekorten.

Wouter Verheecke
Bladmanager
In de afgelopen maanden zijn er wereldwijd meerdere terugroepingen geweest naar aanleiding van potentiële bacteriële besmettingen. De vraag rijst of dit deels het resultaat is van een langdurige shift van onze focus op coronamanagement en de bijkomende personeelstekorten.
De zomer komt stilaan dichterbij en broeken worden dan korter, bovenkleding lichter. Volledige bescherming tegen hitte bestaat weliswaar niet, maar een passende outfit voor warme zomerdagen is meer dan mooi meegenomen.
De agribusiness van Oekraïne is een van de grootste ter wereld. Door de oorlog hebben de Oekraïense autoriteiten echter quota ingevoerd voor sommige exportproducten. Die hebben onmiddellijk effect gehad op levensmiddelenbedrijven in de EU.
SIAL Parijs, dat zich aankondigt als het onmisbare evenement voor de hele, mondiale voedingssector, zal van 15 tot 19 oktober 2022 plaatsvinden. Tegelijk een weerspiegeling van de markt en een getuige van de marktveranderingen – in een nog hogere versnelling gegaan tijdens de pandemieperiode.
Tegenwoordig bestaan er voor niveaumetingen adequate basisoplossingen die binnen bereik komen van steeds meer kmo's. Bovendien mikken sensorfabrikanten meer dan ooit op gebruiks- en integratiegemak.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.