Online magazines

14 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
De best gelezen artikels van 2023
Nu het einde van het jaar met rasse schreden nadert, blikken we even terug op de voorbije zes maanden door de populairste artikels nog eens op te diepen. Wat kon u zoal bekoren tijdens de tweede helft van het afgelopen jaar? Ontdek het in ons jaaroverzicht.

Alexis Daveloose
Bladmanager
De Belgische voedingsindustrie staat voor heel wat uitdagingen. Marcel Lambregts van Rabobank geeft duiding bij de vijf grote trends die de voedingsindustrie de komende jaren zullen vormgeven.
Vleesvervangers zijn de laatste jaren een echte hype. De alternatieven voor het traditionele vlees staan echter steeds meer ter discussie. Hoe gezond zijn vleesvervangers nu echt?
Na de fabrieksbrand koos Dely Wafels voor de mobiele rekken van Dexion voor het nieuwe diepvriesmagazijn. Die bieden voordelen naar plaats en energie-efficiƫntie toe. Naast de rekken zelf voorzag Dexion ook de aansturing en beveiliging daarvan.
Vanaf 1 oktober 2023 zijn er audits volgens de nieuwe IFS Food versie mogelijk en vanaf 1 januari 2024 zijn de nieuwe controles verplicht. Wat zijn de grootste wijzigingen en wat betekent dit nu concreet voor voedingsbedrijven?
Agristo maakt de jongste jaren een forse groei door. Zo'n snelle opmars brengt uitdagingen met zich mee qua change management en de aanwerving van nieuwe medewerkers. HR Business Partner Soetkin Joosten licht haar succesvolle aanpak toe.
Het verpakken van voedsel kent al een lange traditie, maar wordt een steeds belangrijker wapen bij het borgen van de voedselkwaliteit en -veiligheid en bij het voorkomen van voedselverspilling. Een voorbeeld daarvan is het gebruik van de intelligente en actieve verpakkingen.
Ontdek de voordelen van de samenwerking tussen technische scholen en bedrijven en laat u inspireren door succesvolle cases. De eerste sprekers zijn bekend: BMW - Diagnose Car, VTI Brugge, Unilin - RTC West-Vlaanderen en Ter Groene Poorte. Aanmelden kan nu met vroegboekkorting.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.