Online magazines

4 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Industriële schoonmaak uitbesteden
Hoewel voor alle voedingsbedrijven hygiëne een prioriteit is, moeten sommige producenten extra aandacht besteden aan een schone werkomgeving. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven met zogenaamde cleanrooms. Steeds meer bedrijven besteden schoonmaak uit, maar waar moet u als klant zoal op letten?

Alexis Daveloose
Bladmanager
De wettelijke vereisten om voeding en drank te mogen produceren worden steeds strikter. Om zich volop te kunnen concentreren op de productie, besteden veel bedrijven de schoonmaak uit aan externe partners. Wat zijn de voordelen hiervan en wat kan je verwachten van deze partners?
Op 8 februari ontdekt u welke (voedings)bedrijven de volgende laureaten van de Factory of the Future Awards zullen worden. Ontdek het programma van de uitreiking en schrijf u alvast in!
De uitdaging van volksgezondheid bracht tal van belanghebbenden, onderzoekers en beleidsmakers over de sectoren heen samen op 23 november in Brugge, om zo het maatschappelijke probleem van voedingsgerelateerde aandoeningen aan te pakken.
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet nu van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Fevia reageert op de studie van het Prijzenobservatorium van december 2023. Fevia prijst hierbij het gedetailleerde en genuanceerde onderzoek over consumentenprijzen in België, Duitsland, Frankrijk en Nederland, maar heeft ook enkele bedenkingen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij FoodProcess 

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.